Editorial 2011



Am schimbat site-ul ICASE. Informatia prezentata in site si in proiecte este actualizata si imbunatatita. Modul de adresare catre Dumneavoastra s-a modificat.  Dorim sa crestem transparenta  si sa venim in ajutorul Dumneavoastra.

Multe dintre detaliile de structura curente sunt prezentate / vor fi prezentate in site. Vor putea fi descarcate si utilizate de Dumneavoastra.

Listele de cantitati pentru proiectele de la oferta de 1100 Euro  vor fi de asemenea disponibile pe site astfel incat sa puteti negocia din timp cu diversi constructori, pentru a analiza daca puteti face aceasta investitie.

Cum a fost anul 2010:
Mai  bun decat anul 2009

Cine au fost clientii nostrii in anul 2010:
In lipsa creditelor de la banci, clientii nostri din anul 2010 au fost oameni care au propria lor afacere. Reducerea preturilor la manopera si unele material i-a determinat sa construiasca.

Ce vom face in anul 2011
Vom mari numarul de proiecte ICASE. Au fost elaborate mai multe ?programe de case?. Unele programe sunt modulare pentru a putea fi mai usor de prefabricat.  Aceste tipuri de case vor fi disponibile cu 3 variante de structuri: din zidarie portanta, din lemn sau din otel.

Structuri noi la modelele existente
In anul 2010 am capatat incredere in structuri portante de tipul ?timber  frame?. 
Perete casa de lemn
Structura casa de lemn 
In anul 2011 dorim sa oferim ca alternativa la structura clasica de zidarie portanta, urmatoarea varianta: casele cu un nivel (parter) cu structura intergrala ?timber frame? iar la casele cu 2 nivele (cu mansarda/etaj) structura nivelului 2 sa fie de tip ?timber frame?.  Pentru casele cu doua nivele pentru confort si siguranta recomandam planseul de peste etaj sa se faca din beton armat. Costurile de constructie vor fi mai mici decat in cazul unei structuri integral din zidarie.

Am contactat mai multi constructori de case de lemn pentru a putea oferi atat proiectul cat si kit-ul de structura (cu montaj) pentru partea de lemn.


Instalatii/echipamente mai moderne, case mai independente energetic

Ne axam mai mult pe eficienta spatiului si integrarea echipamentelor /tehnologiilor moderne. O casa ecologica asa cum este definita international este destul de scumpa. Multi clienti isi doresc dar in final decid tot variantele clasice. Recomandam clientilor nostri sa se informeze bine despre casele ecologice si sa se gandeasca la realizarea in etape a intregului sistem.

O casa care sa fie bine etansata, bine izolata, cu panouri solare pentru apa calda, cu boiler de minim 300 litri, cu panouri fotovoltaice pentru a produce 2-3 kW/h si stocarea energiei este ... ceea ce ne dorim pentru viitor.

Ing. Cristian Onofrei

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder