Peste 200 de clienti multumiti



Am onorat comanda cu numarul 200! Am ajutat 200 de familii sa-si aleaga proiectul de casa si sa isi transpuna visele in realitate.

Am perfectionat de-a lungul timpului (~5 ani) proiectele de casa aflate in oferta noastra astfel incat sa eliminam inadvertentele inerente oricarui concept.

Au fost clienti care au luat proiectul si nu ne-au tinut la curent cu executia lucrarilor de constructii, dar au fost destul de multi cei care s-au sfatuit cu noi pe parcursul etapelor de constructie. Scopul nostru este sa oferim consultanta tuturor clientilor, si misiunea noastra se incheie atunci cand se finalizeaza casa.

Cei mai multi clienti pun intrebari legate de structura. Finisajele sunt destul de mult legate de mobilare (amenajare) si aici suntem solicitati mai putin. Cu acest prilej va anuntam ca avem o echipa specializata in amenajari si modelare 3D care va ajuta sa desavarsiti casa.

Am avut si clienti foarte entuziasti. Il salutam pe domnul Dobrin care a realizat un blog cu toate etapele constructiei. Puteti vedea etapele la adresa: http://casadinpitesti.ro/blog/?page_id=655 . Foarte orientat si modern.

Din ce am observat pana acum, cele mai cerute case sunt cele cu etaj (mansardat).
In curand vom introduce o sectiune noua cu fotografii ale caselor realizate dupa proiecte marca Icase.

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder