Icase lanseaza proiecte noi de casa



50 proiecte noi pe icase.ro

Echipa icase are bucuria a va anunta finalizarea a 50 noi concepte de case.
Este cea mai consistenta actualizare de la lansarea site-ului www.icase.ro

Icase lanseaza proiecte noi


Actualizarea, ce tocmai a fost lansata, cuprinde:
- 20 case parter
- 15 case cu etaj
- 7 case duplex
- 6 case de vacanta
- 2 case lux
- 9 garaje

La baza noilor concepte a stat intentia de a realiza case cu planuri foarte bine gandite, functionale si foarte eficiente, toate intr-o anvelopa arhitecturala cat mai placuta. In general, am cautat sa dam o nota moderna si contemporana fara a neglija elemente cu vibratie pozitiva, bine primite in arhitectura unui camin.

Pentru casele parter am cautat pe de o parte, realizarea de concepte noi si variate si, pe de alta parte realizarea unei serii de proiecte in acelasi stil care sa ofere eficienta maxima la un spatiu minim dar civilizat (seria Avanti si seria Viva).
Spre deosebire de casele pe mai multe nivele, casele parter au avantajul lipsei scarii, au circulatiile intr-un singur plan (multa lume considerand aceasta un semn de comfort), si la exterior, nefiind voluminoase, au o perceptie mai asezata, mai integrata in peisaj.

Pentru casele cu etaj s-au realizat numeroase concepte, diferite stiluri si impartiri, toate indelung gandite.

Casele duplex sau pentru mai multe familii au fost de mult timp in atentia noastra in urma cererii repetate venite de la vizitatori.
Am realizat cateva modele simetrice sau asimetrice fara a neglija aspectul estetic ce, de multe ori, este sacrificat la acest gen de case.

Casele de vacanta, rubrica noua, ofera modele foarte eficiente si cu accent pe o relatie generoasa a camerei de zi cu mediul inconjurator. Aceste case pot fi adaptate fara problema ca spatii pentru locuit permanent. O casa de vacanta trebuie sa fie atractiva inca de departe iar locatarul trebuie sa se bucure mereu de peisaj fie ca sta afara fie ca sta in interior. Acest lucru va fi amplificat prin amplasarea ei intr-un mediu natural bine ales pentru a se ajuta reciproc dand voie casei sa se integreze fericit si armonios in cadrul natural. Asadar, atentie la locatie!

Nu am uitat casele mai complexe. Avem acum doar cateva modele in acest segment dar, constituie urmatoarea noastra tema.
Urmatoarea actualizare va fi cu precadere pe acest tip de locuinte.

Am adauga 9 modele de garaje.
Pentru unele case un garaj dispus alaturat este mult mai indicat arhitectural decat integrarea lui sub acoperisul casei. In plus, aici pot fi gandite spatii de depozitare generoase, spatii de lucru (ateliere) dar si toalete, chiar cu dus, foarte utile pentru cine are activitati curente in aer liber si nu vrea sa plimbe noroiul prin casa.

Aceasta este prezentarea pe scurt.
Speram ca imaginile sa vorbeasca prin forta lor multicolora si sa va conecteze imaginatia la gandurile ce i-au calauzit pe proiectantii nostri. Va asteptam sa ne vizitati si dorim ca de la noi sa alegeti arhitectul care va da forma casei, caminului in care doriti sa traiti fericiti.

arhitect Vasile TURTUREA
2012

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder