Bucataria deschisa, varianta la proiectul CE038



Bucatarie deschisa CE038Bucatarie deschisa CE038, plan parter




















Acest model s-a nascut din nevoia beneficiarului de a mai avea o camera la parter care sa aiba dubla functiune, birou/ dormitor oaspeti.
Lotul fiind unul limitat s-a micsorat si terasa si a fost mutat pe latura din spate a casei, mare parte din ea fiind translatata la nivelul solului, unde nu mai influenteaza amprenta casei.



Bucatarie deschisa CE038, plan etaj



O alta dorinta a beneficiarului a fost inlaturarea balcoanelor si inlocuirea lor cu elemente decorative care sa pastreze integritatea imaginii initiale a casei. Avantajul major al inlaturarii balcoanelor este inlaturarea puntilor termice care apar in acea zona sporindu-se altfel izolarea termica a casei.


Casa tip Ce038 este una populara fiind o casa de dimensiuni reduse 156,5 mp desfasurati care poate gazdui in mod ideal o familie cu doi sau chiar trei copii.


Ce e foarte importanta este ca acest model poate fi amplasat cu succes pe un teren de numai 400 mp cu conditia ca deschiderea de strada sa fie de min 18 mp.



Pentru a comanda aceasta varianta sau pentru a discuta mai pe larg, va invitam sa va faceti o programare la biroul nostru.

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder