O alta varianta la casa cu etaj CE028



Casa cu etaj CE028
Asa cum s-a intamplat cu multe din casele noastre si Ce028 a trebuit sa fie adaptata la sit si la nevoile specifice de locuire are beneficiarului.S-a renuntat la balconul din spate si s-au limitat golurile de pe fatada posterioara pentru a putea amplasa cladirea cat mai aproape de latura terenului(3.00 m).

La aceasta asezare a casei construirea balconului din spate nu se justifica, deoarece privelistea ar fi fost cea din curtea vecinului.

Amplasarea aceasta le-a permis beneficiarilor amenajarea unei curti generoase in partea stanga a cladirii, in continuarea terasei acoperite.

S-a renuntat si la zona de garaj de pe parter in locul acesteia fiind amenajat un birou/dormitor suplimentar. Clientii nostri au considerat ca aceasta functiune le va fi mult mai utila iar spatiul pentru masina l-au lasat in exterior.

La etaj una din bai a devenit accesibila exclusiv din dormitorul matrimonial, iar zona de pod a fost facuta accesibila din hol pentru a putea fi mai usor folosita ca zona pentru depozitare.

(2)O+alta+varianta+la+casa+cu+etaj+CE028_85405.jpg(3)O+alta+varianta+la+casa+cu+etaj+CE028_31787.jpg

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder