Proiecte de casa
Detalii cos de cumparaturi
Ati selectat 0 produse in cosul de cumparaturi.
English Version Varianta Romana

Moneda : RON EUR USD

Termeni legali


Termeni legali


1. Prezentarea, acceptarea si utilizarea serviciilor icase.ro

icase.ro este proprietate a firmei Icas Studio. Serviciile prezentate si operate de catre echipa Icas Studio sunt oferite sub rezerva respectarii prezentelor Conditii de utilizare ale serviciilor si a oricaror alte reguli si politici care vor fi publicate de echipa Icas Studio. Prezentele Conditii ale serviciilor cuprind toate reglementarile si conditiile de derulare a Serviciilor intre Icas Studio si Membri si anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la subiectul tratat mai jos. Pentru cei care devin membri prin completarea formularului de inregistrare va declarati acordul cu privire la prezentele servicii cat si a celor suplimentare valabile numai pentru membri. Atat echipa Icas Studio cat si firmele ce detin proprietatea marcilor nu pot fi trasi la raspundere pentru pagube(*) sau stricaciuni(*) suferite de catre vizitatori ori membri prin vizitarea si/sau utilizarea informatiilor si a serviciilor oferite in cadrul aplicatiilor sau a unor actiuni care pot avea legatura cu Icas Studio si/sau cu terti. (*)fizice sau/si morale sau/si financiare sau/si orice conflicte in legatura sau/si despre icase.ro.


2. Descrierea serviciilor icase.ro

 

Icas Studio asigura membrului posibilitatea de navigarea in cadrul icase.ro si de a primi si receptiona posta electronica ("e-mail") prin intermediul retelei Internet (World Wide Web) cu noutati si diverse informari din domeniile prezentate de Icas Studio. Membrul trebuie sa aiba propria conexiune la Internet (sa aiba intregul echipament necesar pentru a stabili o conexiune catre World Wide Web). In legatura cu acest serviciu, membrul este de acord sa: (1) sa asigure anumite informatii curente, complete si precise despre Membru asa cum sunt cerute de Serviciu, (2) sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise. Toate informatiile cerute la inscriere vor fi cunoscute ca "Date de inregistrare". In continuare, Membrul acorda Icas Studio permisiunea de a dezvalui unei terte parti anumite Date de inregistrare despre Membru si Serviciu la un loc, dar acest lucru se va face fara mentionarea numelui, adresei de e-mail, a celei postale sau numarului de telefon ale Membrului cu exceptia cazului in care: (1) Membrul imputerniceste in mod expres Icas Studio sau oricare alta persoana desemnata special de catre Membru pentru a dezvalui aceste informatii sau (2) Icas Studio trebuie sa dezvaluie aceste informatii in cadrul oricarui proces legal intentat firmei.


Daca orice informatie furnizata de membru este eronata, Icas Studio isi rezerva dreptul de a termina calitatea de membru a Membrului si dreptul de a folosi Serviciul.

 

3. Modificarea conditiilor de utilizare a serviciilor icase.ro

 

Icas Studio poate schimba prezentele Conditii ale serviciului in orice moment. Inaintea oricarei modificari a acestora, Icas Studiova instiinta Membrul prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii Serviciilor. Folosirea in continuare a Serviciului de catre Membru constituie un raspuns afirmativ de (1) acceptare a Conditiilor serviciului si (2) acordul Membrului de a se conforma Conditiilor serviciului, precum si a modificarilor sale.

 

4. Eventuale modificari ale serviciilor icase.ro.

 

Icas Studio isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul fara notificare scrisa. Icas Studio nu poate fi facuta raspunzatoare in fata Vizitatorului, Membrilor sau a unei terte parti daca Icas Studio isi va folosi dreptul de a modifica sau intrerupe Serviciul.

 

5. Confidentialitate

 

Atat accesul electronic pe icase.ro cat si posta electronica (e-mail) este o corespondenta privata intre expeditor si destinatar. Icas Studio nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private ale oricarui membru in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau acest lucru este necesar pentru a: (1) respecta prevederile legii sau indeplini procedurile legale intr-un proces intentat firmei (2) proteja si apara drepturile Icas Studio, sau (3) actiona sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului. Membrul confirma si este de acord ca firma proprietara a icase.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice materiale amenintatoare, defaimatoare, obscene sau violente continute, precum si pentru orice atingere a drepturilor intelectuale ale unei terte parti rezultand din sau facilitata de continutul acestora. Membrul confirma si este de acord ca anumite procesari tehnice ale mesajelor E-mail si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) conformarea cu cerintele de conectare la reteaua Internet, (3) conformarea cu limitarile Serviciului sau (4) conformarea cu alte cerinte similare.

 

6. Datele de login si securitatea datelor.

 

Odata devenit Membru al Serviciilor, veti primi o parola si un cont. Sunteti in intregime raspunzator de pastrarea confidentialitatii parolei si contului, mai mult, sunteti in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate sub contul Dvs sau navigand in cadrul icase.ro. Va puteti schimba parola in orice moment urmand pasii din instructiunile de utilizare; puteti de asemenea sa va deschideti un nou cont si sa inchideti unul vechi dupa dorinta Dvs. Membrul este de acord sa notifice Icas Studio asupra oricarei folosiri neautorizate a contului Membrului sau orice alte violare a securitatii cunoscuta de Membru.

 

7. Garantii.

 

Vizitatorii si membrii icase.ro sunt de acord ca folosesc serviciile pe proriul lor risc. Icas Studio denunta garantii de orice fel, expimata sau ilicita expimata sau implicita, dar nu limitata la garantiile acordate marfurilor de folosire intr-un anumit scop sau de ne-atingere. Icas Studio nu acorda garantii ca serviciile vor fi conform dorintelor vizitatorilor sau membrilor sau ca serviciile oferite vor fi prezente online nonstop, sigure, fara erori si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma utilizarii serviciilor Icas Studiovor fi corecte sau ca eventuale defecte ale aplicatiilor vor fi corectate. Utilizatorii aplicatiilor Icas Studio cat si membrii aplicatiilor sunt de acord ca descarcarea sau obtinerea oricarui material, date si/sau informatii, muzica etc. obtinute prin vizitarea si/sau utilizarea serviciilor Icas Studio se va face la discretia si pe riscul vizitatorilor/membrilor ce vor fi singurii raspunzatori pentru orice avarie si/sau pierdere de date la computerele acestora ca rezultat al accesarii sau transferului unor asemenea materiale sau/si date. Icas Studio nu acorda nici un fel de garantie la nici un fel de icase sau/si servicii cumparate sau obtinute folosind aceste servicii sau orice alte tranzactii procesate folosind aceste servicii. Nici un fel de informatie sau acord, verbal sau scris obtinut de membrii Icas Studio nu va acorda nici un fel de garantie in afara cazurilor expres mentionate.

 

8. Daune, raspunderi.

 

Icas Studio nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale, tangentiale rezultand din navigarea in cadrul icase.ro, folosirea serviciilor sau incapacitatea de folosire a serviciilor, pentru costul de procurare a unor icase sau/si servicii sau rezultand din cumpararea sau obtinerea oricaror icase si/sau servicii, a mesajelor receptionate sau a tranzactiilor introduse prin acest serviciu sau rezultand din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor membrilor dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi de profit, folosinta, date sau alte intangibile, chiar daca Icas Studio a fost incunostiintata de posibilitatea unor asemenea daune.

 

9. Calitate de membru si revinderea serviciilor.

 

Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al Membrului. Membrul poate fi o corporatie sau o alta entitate juridica. Membrul este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca Serviciul sau produsele/planurile descarcate de pe acest site in scopuri comerciale, fara acordul expres al Icas Studio.

 

10. Comportarea membrilor.

 

Membrul este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin folosire unui Serviciu. Folosirea de catre Membru a Serviciului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international. Membrul este de acord: (1) sa respecte prevederile legii cu privire la transmisiile de date tehnice; sa nu foloseasca Serviciul in scopuri ilegale; (3) sa nu interfereze sau sa afecteze retelele conectate la Serviciu; (4) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare. Serviciul foloseste reteua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea comportarea Membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Membrul nu va folosi Serviciul pentru a trimite scrisori inlantuite, mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Membrul consimte sa nu transmita prin Serviciu nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Membrul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Orice incercare neautorizata de accesare a altor sisteme de computere este interzisa. Membrul nu se va amesteca si nu va influenta folosirea de catre al Membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a Serviciului sau a altor Servicii similare. Icas Studio, va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la Serviciu daca comportarea Membrului nu se va conforma prezentelor Conditii ale serviciului.

 

11. Consimtamant si Degrevari

 

Membrul consimte sa degreveze Icas Studio, partenerii sai, subsidiarii, afiliatii, functionarii si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre Membru a Serviciului, violarea Contractului de Servicii de catre Membru sau din folosirea de catre o alta persoana a Serviciului prin computerul Membrului, de orice proprietate intelectuala sau alt drept al unei persoane sau entitati.

 

12. Terminarea serviciilor

 

Membrul sau Icas Studio pot termina Serviciul cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. Icas Studio nu poate fi raspunzatoare catre Membru sau oricare alta terta parte pentru terminarea Serviciilor. Daca Membrul are obiectii in legatura cu prezentele Conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de Serviciu in orice fel, Membrul are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa Serviciul; (2) sa renunte la calitatea de Membru la Serviciu; (3) sa instiinteze Icas Studio pentru terminarea Serviciului. La terminarea Serviciului, dreptul Membrului de a folosi Serviciul si software-ul aferent inceteaza imediat. Membrul nu va avea nici un drept sa ceara iar Icas Studio nici un fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale membrului catre sau dinspre oricare terta persoane.

 

13. Conditii de participare la promotion(**) si publicitate

 

Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promotion cu firme care isi desfac produsele si sau serviciile prin Serviciile Icas Studio. Orice asemenea corespondenta sau promotion, inclusiv livrarea si plata icaselor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemena corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre Membru si organizatorul actiunii de promotion. Icas Studio nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru orice parte a acestei corespondente sau promotion. (**)Promovari, sampling, vizionari, prezentari produse si/sau servicii, imagini, muzica, filme, spectacole etc.


14. Drepturi de proprietate asupra continutului

 

Atat vizitatorul cat si Membrul recunoaste ca continutul, incluzand dar nu limitandu-se la text, software, muzica, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale continute in publicitatea sponsorizata sau informatie comerciala distribuita prin accesarea icase.ro sau/si e-mail prezentata Membrului prin Serviciu ("Continut") de catre Icas Studio si organizatorii de promovare, sunt protejate prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate, patente sau alte legi si drepturi de proprietate. De aceea, Vizitatorului cat si Membrului ii este permis sa foloseasca acest Continut numai cu autorizare expresa a Serviciului sau a organizatorilor de promotion. Vizitatorul sau Membrul nu poate copia, reproduce, distribui sau crea produse derivative din respectivul Continut fara acordul expres al Serviciului sau a organizatorului de promovare.

 

15. Plati electronice

 

Platile electronice se vor efectua prin sistemul de plati online Mobilpay. Tranzactiile sunt securizate iar transmiterea lor este criptata. Tehnologia utilizata va garanteaza securitatea, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nefiind stocata pe serverele magazinului.

 

16. Legi

 

Prezentele Conditii ale serviciului vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei, excluzand prevederile care intra in conflict cu aceasta. Vizitatorii, Membrii si Icas Studio sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti ale Statului Roman. Daca oricare din prevederile prezentelor Conditii ale serviciului este declarata, de catre o curte competenta, a fi in contradictie cu legea, atunci respectivele prevederi vor fi construite, cat mai repede posibil, pentru a reflecta intentiile partilor cu celelate prevederi ramase in vigoare. Inabilitatea Icas Studio de a aplica orice drept sau prevedere ale prezentelor Conditii ale serviciului nu va constitui o derogare de la aplicarea ulterioara a acestor drepturi in afara cazului in care acest lucru este incuviintat de catre Icas Studio in scris. Vizitatorii si Membrii Icas Studio sunt de acord ca orice cauza ridicata din sau cu referire la serviciile prezentate in Icas Studio devine nula si neavenita. Prezentul regulament propus de Icas Studio nu are nici o semnificatie legala sau contractuala, si se doreste a fi cu titlu informativ.

 Bursa servicii

Link-uri

Adresa site Descriere
www.antiseismic.com Antiseismic Romania
www.triumf.ro Triumf - site-uri web
www.phpcoder.ro PHP CODER - site-uri web
www.letsrock.ro Let's Rock Romania
www.bluesoftserv.ro Blue Soft Serv
www.acasaserv2000.ro Acasa 2000

inscriere gratuita in tabel inscriere gratuita in tabel

Case lemn Apartamente noi Servicii astrologie Case lemn Tomina Servicii 2d si 3d de randare si modelareCopyright 2005-2015 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder