Bucataria deschisa, varianta la proiectul CE038Bucatarie deschisa CE038Bucatarie deschisa CE038, plan parter
Acest model s-a nascut din nevoia beneficiarului de a mai avea o camera la parter care sa aiba dubla functiune, birou/ dormitor oaspeti.
Lotul fiind unul limitat s-a micsorat si terasa si a fost mutat pe latura din spate a casei, mare parte din ea fiind translatata la nivelul solului, unde nu mai influenteaza amprenta casei.Bucatarie deschisa CE038, plan etajO alta dorinta a beneficiarului a fost inlaturarea balcoanelor si inlocuirea lor cu elemente decorative care sa pastreze integritatea imaginii initiale a casei. Avantajul major al inlaturarii balcoanelor este inlaturarea puntilor termice care apar in acea zona sporindu-se altfel izolarea termica a casei.


Casa tip Ce038 este una populara fiind o casa de dimensiuni reduse 156,5 mp desfasurati care poate gazdui in mod ideal o familie cu doi sau chiar trei copii.


Ce e foarte importanta este ca acest model poate fi amplasat cu succes pe un teren de numai 400 mp cu conditia ca deschiderea de strada sa fie de min 18 mp.Pentru a comanda aceasta varianta sau pentru a discuta mai pe larg, va invitam sa va faceti o programare la biroul nostru.

Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder