Proiecte de casa - oferta speciala



Proiecte de casa la ofertaComanda acum un proiect complet cu numai 1100 euro (TVA inclus) !

La sectiunile case parter si case etaj veti gasi proiecte la promotie. Cu numai 1100 euro puteti achizitiona P.T. (Proiectul Tehnic), un proiect ce contine toate detaliile de la arhitectura, structura, instalatii.
Cu acest proiect aveti toate informatiile pentru a putea construi o casa, iar cu ajutorul listelor de cantitati puteti obtine estimari asupra materialelor ce le veti folosi, si estimari de la echipe de constructii privind pretul casei.

Pentru numai 300 euro in plus, echipa iCase va poate realiza proiectul D.T.A.C. (Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire).
Cu acest proiect veti merge la Primarie pentru a va obtine avizul/autorizatia de construire. Planurile sunt stampilate de catre un arhitect inscris la Ordinul Arhitectilor din Romania, amplasarea casei pe teren este realizata direct pe planurile cadastrale, si sunt incluse memoriile si plansele specifice.

Aveti nevoie de ajutor pentru a completa cererea de depunere a D.T.A.C.-ului, cererea pentru obtinerea certificatului de urbanism, si alte formalitati ? Luati legatura cu noi, echipa noastra va va furniza toate detaliile necesare!

Pentru a lua legatura cu echipa noastra tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa ne scrieti prin intermediul formularului de la pagina de contact si un reprezentant iCase va reveni cu un email/telefon la Dumneavoastra.

Echipa ICASE.RO


Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder