Aparate aer conditionat - Un lux accesibil!



Aparate aer conditionat - un lux accesibilAtmosfera dogoritoare, efect de "Fata Morgana" pe sosele, termometre ce indica valori greu de suportat si asfalt elastic ca o guma. Asa arata peisajul unei zile banale de vara, in Bucuresti sau in oricare alt oras al tarii. Daca afara este canicula, in apartamente este... perfect! Asta doar in cazul in care te bucuri deja de un aparat de aer conditionat. Daca nu, afla ca a venit momentul pentru o investitie ce nu trebuie amanata!

Privite cu reticenta si considerate pana nu demult un simplu moft, aparatele de aer conditionat se dovedesc a fi necesitati, mai ales pe timp de vara. Si pe buna dreptate! Un aparat de aer conditionat are rolul de a-ti face viata mai usoara si verile mai respirabile. Gratie tehnologiilor incorporate, aparatele de acest gen au capacitatea de a crea rapid si eficient un aer racoros in locuinta, ideal pentru toata familia!

In cele ce urmeaza iti vom prezenta o serie de informatii de care poti sa tii cont inainte de achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Vom stabili impreuna ce fel de aparat ti se potriveste si vom descoperi avantajele obtinute la pachet.

Avantajele aerului conditionat

  1. Aerul conditionat inseamna, in primul rand, confort. Tehnologia face ca totul sa se reduca la o simpla si banala apasare pe buton. Rezultatul? Ambient placut, cu temperaturi mentinute la un nivel acceptabil pentru o perioada lunga de timp
  2. Aerul mult prea umed iti creaza disconfort? Un aparat de aer conditionat vine sa elimine aceasta problema, controland eficient nivelul umiditatii din aer.
  3. Vara este sezonul insectelor. Nu si cu un aparat de aer conditionat! Explicatia este cat se poate de simpla: avand instalat un astfel de sistem, nu mai esti nevoit sa deschizi geamul. Odata cu eliminarea insectelor, elimini si disconfortul creat de zgomotul de afara (mai ales daca locuiesti intr-o zona cu trafic intens).
  4. Design ultramodern. Fie ca vorbim de un aparat clasic ori de unul de ultima generatie, designul este prezent. Datorita dimensiunilor reduse, prezenta unui aparat de aer conditionat este mai mult decat discreta.
  5. Instalare rapida si usoara!
  6. Potrivite pentru climatizarea oricaror tipuri de spatii (indiferent de arhitecturi, volum sau aplicatii).

Cum alegi un aparat aer conditionat perfect pentru familie si bugetul tau?

Specialistii au trasat clar prioritatile. Conteaza: puterea aparatului, consumul de energie si nivelul de zgomot produs.

In ceea ce priveste puterea aparatului, pentru o camera ce are intre 10 si 25 mp se recomanda un aparat de 9.000 BTU; pentru una cu dimensiuni de pana la 35 mp este indicat un aparat intre 9.000 BTU si 12.000 BTU/h; iar pentru o camera cu suprafata de peste 50 mp este recomandat un aparat pana la 24.000 BTU.

Cele mai silentioase aparate de aer conditionat sunt cele Inverter, iar cele mai prietenoase cu buzunarele sunt cele din clasa A (consum mai mic cu pana la 40% fata de cele clasice).

Specialistii recomanda aparatele de aer conditionat Inverter. Motivul? Folosesc un model nou de compresor avand capacitate frigorifica si calorica valabile, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor. Aparatele de tip Inverter sunt mai eficiente si pe timp de iarna (functie de incalzire cu randament mult mai bun).

Indiferent de optiuni, aparatele de aer conditionat reprezinta o investitie avantajoasa pentru un nivel optim de confort si pentru un stil de viata modern.

Gasesti tot ceea ce te intereseaza in materie de aparate aer conditionat pe www.aerconditionat.org.


Link-uri
Adresa site Descriere


Copyright© 2005-2020 by Icas Studio - Toate drepturile rezervate - Website realizat de Triumf si PHP Coder

Trafic si statistici PHP Coder